Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg ændre min ordrer efter bestilling?

Vi ønsker at pakke dine varer og få dem sendt afsted til dig så hurtigt som muligt. Men skulle det ske at du nu har fortrudt købet, bestilt en forkert størrelse eller lignende, så kontakt os så hurtigt som muligt, så vi kan nå at hjælpe dig inden din ordrer er sendt afsted. Hvis ordren er sendt afsted, skal pakken returneres til By Husted.

Hvordan returnerer jeg?

Hvis du har brug for hjælp til at returnere en vare, kan du følge vejledningen her: https://byhusted.dk/pages/levering-returnering. Det koster 30 kr. at returnere til By Husted. Husk blot at følge vejledningen her: https://retur.pakkelabels.dk/byhusted.

Hvordan ombytter jeg en vare?

Hvis du har brug for hjælp til at ombytte en vare, kan du følge vejledningen her: https://byhusted.dk/pages/levering-returnering. Det koster 30 kr. at returnere til By Husted. Husk blot at følge vejledningen her: https://retur.pakkelabels.dk/byhusted.

Hvor lang er returfristen?
Du har 30 dages fuld returret.

Hvor langt er min bestilling?

Når du har afgivet din bestilling, vil vi sende dig en e-mail med oplysninger omkring din ordrer. Inden for 2 hverdage vil vi have pakket din bestilling og sendt den afsted til dig. Så snart vi har sendt ordreren afsted, vil du modtage endnu en e-mail fra os med tracking-informationer, så du har mulighed for selv at følge din ordrer. Der kan gå op til 24 timer fra du modtager vores e-mail til du kan se tracking-oplysninger om din pakke.

Kan jeg annullere min ordrer efter købet?

Vi ønsker at pakke dine varer og få dem sendt afsted til dig så hurtigt som muligt. Men skulle det ske at du nu har fortrudt købet, bestilt en forkert størrelse eller lignende, har du 30 dages fortrydelsesret. 

Kan jeg få pengene tilbage hvis den vare jeg har købt kommer på udsalg?

Nej, desværre ikke. Vi refunderer ikke differencen mellem normalprisen og tilbudsprisen.

Kan jeg afhente min varer direkte fra jeres lager?

Ja, du kan afhente dine pakker gratis direkte fra vores lager. Nupark 51, Holstebro. Tidspunktet for afhentning er mandag-fredag fra 10:00-16:00.

Hvad sker der hvis jeg ikke er hjemme når min pakker ankommer?

Hvis du har valgt at få din pakket leveret direkte til din adresse og du uheldigvis ikke er hjemme når postvæsenet kommer forbi, vil postvæsenet tage din pakke med igen, aflevere pakken til den nærmeste pakkeshop og ligge en seddel med alle informationer i din postkasse.

Skal jeg betale for at returnere en vare?

Retur koster 30 kr.

Hvordan får jeg en ny returseddel?

Hvis du har mistet din returseddel, kan den findes på dette link: https://retur.pakkelabels.dk/byhusted.

Hvordan tilbagebetaler i mine penge?

Pengene bliver tilbagebetalt på samme konto, som du betalte fra.

Hvor længe går der før jeg modtager tilbagebetaling når jeg har returneret en vare?

Inden for 14 dage, begynder vi din tilbagebetaling. Vi sender dig en e-mail når vi har modtaget din retur og starter din tilbagebetaling.

Hvilke valutaer kan jeg betale i?

Du kan betale i DKK – danske kroner.

Hvornår trækkes pengene når jeg bestiller på byhusted.dk?

Pengene trækkes når din varer sendes fra vores varelager.

Hvordan tilmelder jeg mig By Husteds nyhedsbrev?

Du bliver opdateret med alle nyheder, du får adgang til eksklusive tilbud før alle andre og får invitation til deltagelse i konkurrencer og events.

På hvilke tidspunkter kan jeg kontakte By Husted?

Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller besked til os og så vil vi gøre alt for at besvare så hurtigt som muligt. Vores telefon har åben mandag-fredag 10:00-16:00 og lørdag 10:00-15:00.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

• Vores Facebook og Instagram
• Kundeservice: info@byhusted.dk
• Telefon: +45 71747302

TILBAGE TIL TOPPEN