Ofte stillede spørgsmål


Vi ønsker at pakke dine varer og få dem sendt afsted til dig så hurtigt som muligt. Men skulle det ske at du nu har fortrudt købet, bestilt en forkert størrelse eller lignende, så kontakt os så hurtigt som muligt, så vi kan nå at hjælpe dig inden din ordrer er sendt afsted. Hvis ordren er sendt afsted, skal pakken returneres til By Husted.

Hvis du har brug for hjælp til at returnere en vare, kan du følge vejledningen her: https://byhusted.dk/pages/levering-returnering. Det koster 30 kr. at returnere til By Husted. Husk blot at følge vejledningen her: https://retur.pakkelabels.dk/byhusted.

Hvis du har brug for hjælp til at ombytte en vare, kan du følge vejledningen her: https://byhusted.dk/pages/levering-returnering. Det koster 30 kr. at returnere til By Husted. Husk blot at følge vejledningen her: https://retur.pakkelabels.dk/byhusted

Du har 30 dages fuld returret.

Når du har afgivet din bestilling, vil vi sende dig en e-mail med oplysninger omkring din ordrer. Inden for 2 hverdage vil vi have pakket din bestilling og sendt den afsted til dig. Så snart vi har sendt ordreren afsted, vil du modtage endnu en e-mail fra os med tracking-informationer, så du har mulighed for selv at følge din ordrer. Der kan gå op til 24 timer fra du modtager vores e-mail til du kan se tracking-oplysninger om din pakke.

Vi ønsker at pakke dine varer og få dem sendt afsted til dig så hurtigt som muligt. Men skulle det ske at du nu har fortrudt købet, bestilt en forkert størrelse eller lignende, har du 30 dages fortrydelsesret.

Nej, desværre ikke. Vi refunderer ikke differencen mellem normalprisen og tilbudsprisen.

Ja, du kan afhente dine pakker gratis direkte fra vores lager. Nupark 51, Holstebro. Pakken afhentes efter aftale.

Hvis du har valgt at få din pakket leveret direkte til din adresse og du uheldigvis ikke er hjemme når postvæsenet kommer forbi, vil postvæsenet tage din pakke med igen, aflevere pakken til den nærmeste pakkeshop og ligge en seddel med alle informationer i din postkasse.

Returnering koster 30 kr.

Hvis du har mistet din returseddel, kan den findes på dette link: https://retur.pakkelabels.dk/byhusted.

Pengene bliver tilbagebetalt på samme konto, som du betalte fra.

Inden for 14 dage, begynder vi din tilbagebetaling. Vi sender dig en e-mail når vi har modtaget din retur og starter din tilbagebetaling.

Du kan betale i DKK – danske kroner.

Pengene trækkes når din varer sendes fra vores varelager.

Du bliver opdateret med alle nyheder, du får adgang til eksklusive tilbud før alle andre og får invitation til deltagelse i konkurrencer og events.

1 - 2 dages levering med GLS - kun 30 kr.

- Nem og sikker betaling hos byhusted.dk
- 30 dages fuld returret.
- Se fragtpriser

• Vores Facebook og Instagram
• Kundeservice: info@byhusted.dk
• Telefon: +45 71747302