Styling inspiration til køligere forårsdage

Af Cecilie Husted den 10/05-2019

Hej piger!

Jeg synes efterhånden at det er på tide at der kommer en lille opdatering fra mig. Det er efterhånden et stykke tid siden jeg har fået skrevet et indlæg. Det håber jeg at jeg får meget mere tid til i fremtiden! Jeg synes det er på tide med lidt inspiration. Vejret er gråt og kedeligt og man kommer nemt til at ligge forårskjolerne på hylden. Jeg har sammensat nogle outfits som passer til det køligere vejr, men stadig er forår.

Snake print er forårets helt store trend. Jeg er helt vild med denne snake kjole og så er den til en helt fantastisk pris. Jeg har stylet den med et par læderlook bukser. Dertil et par fede støvler og en nude blazer. 
Link til kjole: her
Link til bukser: her

 

Læderjakker går aldrig af mode. Jeg købte min for omkring 5-6 år siden og bruger den stadig flittigt. Jeg synes den er super fed at style sammen med kjoler, for et mere råt look. Sæt et par nylonstrømper under kjolen, hvis vejret ikke er til bare ben.
Link til kjole 1: her 
Link til kjole 2: her

 

Vores Clara kjole er indbegrebet af sol og sommer. Den har de smukkeste forårsfarver og er helt perfekt til sommerens mange arrangementer. Den kan altså også sagtens styles til en grå hverdag. Jeg styler den med et par jeans og et par sneakers, som matcher en af kjolen farver. Generelt kan jeg faktisk virkelig gode lide at jeans både med lange og korte kjoler.
Link til kjole: her
Link til jeans: her

Tynde forårsstrikke er et must have i min garderobe!! Vores Dalia strik er helt perfekt. Den har så mange fine detaljer og er i en lækker blød kvalitet. Den kan styles sammen men en nederdel eller over en kjole.
Link til strik: her
Link til nederdel: her

Denim on denim er min favorit! Jeg elsker at sammensætte denim på kryds og tværs af farver.
Link til jeans: her
Link til jakke: her 

 

Kys for nu,
Cecilie