MINE FAVORITTER

Af Cecilie Husted den 16/03-2019

Hej piger!

Mange af jer spørg tit ind til hvad mine favoritter på shoppen er og jeg synes simpelthen det er så svært at vælge! Jeg har dog alligevel prøvet at udvælge nogle af mine favorit styles i dag og så har jeg givet jer mulighed for at spare 20% på dem alle! Jeg har lavet en inspiration til hver favorit, hvor jeg giver tips og idéer til hvordan styler dem.

 

Favorit style #1

CLARA KJOLE

Jeg er simpelthen fuldstændig forelsket i denne kjole. Den har det fineste print i de smukkeste farver. En rigtig sommerkjole, som klart bliver min go-to når varmere vejr rammer Danmark. Derudover synes jeg at kjolen har de fineste, feminine detaljer og et rigtig smukt snit, hvilket jeg virkelig elsker! Kjolen kan også sagtens bruges i forårsmånederne, hvor jeg vil style den med nylonstrømper og et par fede støvler eller sneakers. Til sommer vil jeg style den med bare ben og et par fine sandaler. What’s not to love? Er sikker på at i vil elske den lige så meget som jeg.

 

Favorit style #2

JAYLEEN KJOLE

Jeg synes den er så fin! Den har et virkelig klassisk, feminint snit. Det er sådan en kjole, hvis du først tager den på, så får du den aldrig af igen. Den følelse tror jeg alle kjoleelskere kender til! Materialet er Linned og viskose, så den er blød, let og luftig. Her i forårsmånederne vil jeg style den med nylonstrømper og et par sneakers eller støvler. Kan ikke vente med at få den med på sommerferie og style den med et par fine sandaler en aften ude, eller til stranden. Det er en sikker klassisk kjole til enhver lejlighed.

 

Favorit style #3

CLARINE COAT

En rigtig trend style, som passer perfekt her til foråret. Den Beige farve er en kæmpe trend dette forår og jeg er simpelthen også bare helt vild med den! Det er et klassisk, stilrent design som kan styles til ethvert outfit.

 

Favorit style #4

LIV JEANS

En musthave basic!! De mest behagelige jeans jeg nogensinde har ejet. Loose fit jeans er en kæmpe trend og jeg synes også bare, at det er et mega cool look. Vores liv jeans sidder så godt og er virkelig behaglige at have på. Jeg synes det er mega vigtigt at have nogle gode basic items i sin garderobe, som kan styles på alle mulige måder. Jeg kan godt lide at style liv jeans med et par chunky sneakers og en t-shirt med print, for et mere casual look og et par høje sko og en blazer til en aften ude.

 

Favorit style #5

SHIMMY KJOLE

Masser af glitter og glimmer. Jeg synes det er en perfekt kjole til at pifte et hverdagsoutfit op og samtidig så fin til en aften ude. Jeg synes simpelthen at den er så smuk og så er den bare mega behagelig at have på. Det er et kæmpe plus for mig, at jeg både kan være dressed up og samtidig have det behageligt i det jeg har på.

 

Favorit style #6

CHARIS SKJORTE

Jeg elsker bluser og skjorter, som kan pifte et par basic jeans eller habitbukser op og derfor er jeg kæmpe fan af vores Charis Bluse. Den har simpelthen så mange fine detaljer. Jeg kan godt lide at style den over Lucy bukser og eller et par jeans med nogle fede støvler. Her de lidt koldere dage har jeg også brugt den under en strik, hvor jeg lader ærmerne fra skjorten være fremme. Det synes jeg virkelig også er et super fint look.

 

Favorit style #7

SELENA NEDERDEL

Jeg er virkelig forelsket i detaljerne på Selena nederdelen. Jeg synes den er så cool. Jeg kan godt lide både at style den op og ned. Styler den med en strik og et par sneakers til hverdag og en fin top og et par høje sko til festlige begivenheder.

 

Favorit style #8

AMINA NEDERDEL

Slangeprint er et at forårets helt store trends. Jeg synes det er fantastisk! Jeg styler den med et par nylonstrømper, chunky sneakers og en strik. Til varmere dage vil jeg style den med bare ben og en cool t-shirt eller fin sommertop.

 

Favorit style #9

BEATEA BLUSE

Jeg er fuldstændig forelsket i printet. Jeg synes simpelthen at det er indbegrebet af forår og sommer. Jeg kan slet ikke vente med at style den med en fin nederdel og et par høje sandaler til sommer. De lidt koldere dage synes jeg at den er rigtig fin at style med vores Rico bukser.