Idéer og tanker

Af Cecilie Husted den 03/03-2019

Hej piger!

 

Velkommen til min blog. Jeg håber, at i alle har haft en dejlig weekend og holder rigtig søndag i dag i skønt vejr. Man kan virkelig begynde at mærke, at foråret er på vej og det gør en i så dejligt humør. Jeg vil egentlig bare introducere min blog for jer og forklare lidt om mine tanker og idéer, hvis i har nogle idéer, til noget i gerne vil læse/se på bloggen, er jeg meget åben for det. Derudover vil jeg også komme lidt ind på vores mærker, styles og hvad i kan forvente i fremtiden hos By Husted.

Jeg har startet denne blog i forbindelse med launch af By Husted, da jeg synes at det er en super god måde for mig, at kunne kommunikere med jer på og tage jer med i min hverdag som iværksætter og webshopejer. Jeg vil utrolig gerne bruge bloggen, som en inspirationsside, hvor jeg vil dele mine favoritter fra shoppen, nyheder, tilbud og inspiration til forskellige outfits. Min outfits inspiration skal sætte fokus på at sammensætte styles fra By Husted med ting fra min egen garderobe. Jeg tror på, at det vil gøre det nemmere for jer, at få inspiration til hvordan i kan sætte styles fra By Husted sammen med ting fra jeres egen garderobe. 

Vores brand på shoppen; YAS og Noisy May er begge brands under Bestseller og blev grundlagt i 2013. Noisy May har en stor passion for denim og cutting-edge designs, til en rigtig fornuftig pris. Noisy May laver denim i en rigtig god pasform og kvalitet, som passer alle kropsformer. YAS er et moderigtig brand, som virkelig fokuserer på detaljerne i deres designs. De er super gode til prints, farver og feminine detaljer, der understøtter den moderne livsstil og ønsker om at være en bevidst kvinde.

Vi har valgt disse brands på shoppen fra start, da de er to meget forskellige brands, som er ekstremt gode og fokuseret på helt forskellige ting. Der er derfor både noget for den lidt mere rå og cool kvinde og den feminine, fine kvinde. Vi er meget fokuseret på hele tiden at opdatere og tilføje nyheder på shoppen, så vi hele tiden kan følge med på modens tendenser og tilbyde noget nyt og lækkert til jer.

Det er utrolig svært at udvælge favoritter imellem så mange smukke og fede designs. Jeg har dog alligevel prøvet at udvælge et par af mine favorit items fra begge brands.Vores Oline denmin jakke og Lucy jeans i sorte, begge styles fra Noisy May. Jeg er kæmpe fan af denim on denim. Det er et virkelig cool look.

Køb dem her:
Lucy jeans
Oline denim jakke

Vores Beatea kjole er så smuk! Det har også klart været en af jeres favoritter. Den er virkelig et forår/sommer must have.

Shop den her: 
Beatea kjole

Nu fik i en lille forsmag, på hvad hele min idé med bloggen er og jeg håber selvfølgelig, at der er noget i som i har lyst til at følge med i. :-)

Knus, 

Cecilie