En lille opdatering..

Af Cecilie Husted den 11/04-2019

Hej piger!

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har opdateret bloggen. Der har simpelthen været så travlt siden vores åbning og jeg er fuldstændig overvældet over, hvor mega fed en start vi har fået. Jeg kan ikke takke jer nok for at have taget så godt imod By Husted helt fra start.

Vi begynder/ er begyndt så småt at få en masse fine nyheder hjem her i april. Det er meget vigtigt for mig at opdatere shoppen med lækre nyheder så ofte som overhovedet muligt. Det er vigtigt, så i hele tiden har mulighed for at finde de nyeste trends, blive inspireret og generelt få et større udvalg på shoppen. Jeg garanterer så mange fine og mega fede styles, som jeg slet ikke kan vente med at vise jer.

I dette indlæg vil jeg specielt highlighte vores nye hjemmeside!! Endelig er den klar til at blive vist. Den har vi gået og arbejdet på, stort set lige siden vi gik i luften med By Husted. Vores første hjemmeside var vi virkelig tilfredse med, men alligevel tror jeg altid, at man vil have en følelse af, at der er noget som ikke er godt nok, og noget man gerne vil ændre.

På vores nye hjemmeside har vi fokuseret meget på at gøre mobilversionen lige så brugervenlig som webversionen. Der er nogle ændringer og detaljer, som bare gør mobilversionen mere lækker at bruge, og det er virkelig vigtigt for os. Det nye design har vi forsøgt at lave så ens med det gamle design som overhovedet muligt, for ikke at skabe nogen forvirring.  

Blog og inspiration siden har fået en kæmpe makeover og er blevet meget pænere og mere overskuelig. Jeg har et stort ønske om at få brugt blog og inspirations siden meget mere i fremtiden. Jeg skal bare finde tiden og ikke mindst den rigtige måde at gøre det på. Jeg er derfor meget åben for jeres i idéer.

Sidst men ikke mindst har du nu mulighed for at logge ind og gemme alle dine favoritter! Det er mega cool og nemt. På den måde har du altid adgang til netop dine favoritter!

Jeg håber at alle får en hel fantastisk aften ❤️

Kys,
Cecilie